exposities 2023

3 t/m 24 september 2023

Ruth van de Pol

schilderijen en tekeningen
'Inner Place", schilderij van Ruth van de Pol
Ruth van de Pol vindt haar inspiratie in Megen, het historische vestingstadje aan de Maas, waar zij woont, en het omliggende rvierenlandschap. Haar schilderijen en tekeningen zijn van 3 t/m 24 sept te zien in de Oude Victor.
6 t/m 20 augustus 2023

Irene Schaap

schilderijen, digitale tekeningen, assemblages
Irene Schaap maakt schilderijen, digitaal werk en assemblages, waarin het steeds over de mens gaat. Met name interesseert zij zich voor het gegeven ‘ruimte’: de fysieke ruimte waarin wij leven, en ook de ruimte voor je eigen gedachten, om je vrij te voelen, anders te zijn. Haar expositie in de oude Victor biedt je de ruimte daar in alle rust over na te denken. Van 6 t/m 20 augustus zondagen 13-17 uur.
2 t/m 23 juli 2023

Linde Leijh

schilderijen
Linde Leijh toont haar Zeeuwse landschappen en werk uit de serie ‘de geheime tuin’ – schilderijen om te mijmeren en naar binnen te keren, in de sfeervolle Oude Victorkerk.
11 t/m 25 juni 2023

Inge Winter

fotografie, mixed media, poëzie
Sinds haar kindertijd kijkt Inge Winter op een beschouwende manier naar de wereld: onderzoeken, ontrafelen en vastleggen in woord en beeld geven haar houvast. Vanaf 11 juni toont zij haar mixed media, fotografie en poëzie in de Oude Victor.
7 t/m 28 mei 2023

Peter Bremer

schilderijen en tekeningen
De organische vormen in de schilderijen en tekeningen van Peter Bremer lijken met elkaar te praten. Ze zijn vaak met lijnen verbonden, tekenachtige elementen die ook in de schilderijen voorkomen. Te zien van 7 t/m 29 mei in de Oude Victor in Batenburg.